Din Byggfirma i Blekinge

ABK genomför allt från helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar.

BYGGA HUS I BLEKINGE – SKRÄDDARSYDDA HEM FRÅN ABK TEKNISKA

På ABK Tekniska vet vi att processen att bygga ett hus är både spännande och omfattande. Vi är här för att göra din resa från vision till verklighet så smidig som möjligt. Med vårt team av erfarna byggare och hantverkare, kan vi garantera att ditt nya hem i Blekinge inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.

Varför välja ABK Tekniska för ditt husbygge?

Vårt engagemang för kvalitet och precision i alla aspekter av husbyggnation gör oss till en ledande byggfirma i Blekinge. Vi förstår att varje kund har unika behov och önskemål, och vi anpassar våra tjänster för att passa varje projekt individuellt.

 

Lokal expertis i Blekinge

Som lokal aktör har vi djup förståelse för Blekinges byggnormer och miljöförhållanden, vilket säkerställer att ditt hem är hållbart och väl integrerat i dess naturliga omgivningar. Vårt lokala kunnande betyder också att vi kan sköta alla tillståndsprocesser effektivt, så att ditt byggprojekt kan starta och avslutas i tid.

 

Hållbarhet och innovation

Vi använder de senaste teknikerna och materialen för att bygga energieffektiva hem som minskar både miljöpåverkan och driftskostnader. Varje hem vi bygger i Blekinge är designat för att vara både vackert och funktionellt, med fokus på energieffektivitet och hållbarhet.

Kompletta tjänster från grund till tak

ABK Tekniska erbjuder en fullständig serviceportfölj, från markarbeten och grundläggning till konstruktion och slutliga finishar. Våra tjänster inkluderar:

Markarbete och grundläggning: Vi förbereder din byggplats med precision för att säkerställa en stabil och hållbar grund för ditt nya hem.
Konstruktion: Med ett öga för detaljer och kvalitet bygger vi din bostad enligt de senaste standarderna och bästa praxis inom branschen.
Invändig och utvändig finish: Vårt team ser till att varje yta i och runt ditt hus är felfri och uppfyller dina estetiska krav

 

Kontakta oss för att starta ditt drömprojekt

Är du redo att bygga ditt drömhus i Blekinge? Kontakta oss på ABK Tekniska för att diskutera dina planer och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dem. Vi ser fram emot att bygga ett hem som du och din familj kommer att älska och trivas i för många år framöver.

Anlita ABK Tekniska AB

Vi har ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar med – en trygghet för kunden. Vi utför bland annat:

 

Anlita ABK tekniska när du ska bygga hus i Blekinge!

Byggnation & reparation sedan 2001

Med åren har vi samlat på oss ett nätverk av seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper såsom elektriker, rörmokare, målare, plåtslagare, ventilation, markentreprenörer m.m. 

Företaget utför allt från renoveringsarbeten som t.ex. fönster- och takbyten till nybyggnationer, samt underhållsarbeten på både bostadshus, industri-, lager- och ekonomibyggnader.

Tillsammans med våra samarbetspartners finns det inget som vi inte kan åta oss. Vi håller i samordning och projektledning mellan alla hantverksgrupper.

Du som beställare har oss som din enda kontaktperson genom hela byggprocessen.